Zapekané bravčové mäso

2015-06-03
Zapekané bravčové mäso
  • Počet porcií: 10
  • Čas prípravy: 15m
  • Čas varenia: 45m
  • Hotové za: 60m

Suroviny

  • 500 g bravčového mäsa
  • smotana
  • olej
  • syr
  • korenie

Postup prípravy

Krok 1

Nakrájame mäso na plátky, jemne osmažíme a dáme na plech.

Krok 2

Polejeme smotanou posypeme syrom a dáme piecť.

Priemerné hodnotenie receptu

(0 / 5)

0 5 0
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo tento recept

1 660

Podobne Recepty:
  • Kurací perkelt

    Kurací perkelt

  • Grilovaná krkovička v marináde

    Grilovaná krkovička v marináde

  • Maďarský guláš s ryžou

    Mexický guláš s ryžou

  • Morčacie rezne na liptovský spôsob

    Morčacie rezne na liptovský spôsob

  • Halušky s kyslou kapustou

    Halušky s kyslou kapustou

>> Pozrite si aj tieto stránky >>
RECEPTY NA VÁŠ E-MAIL
Nechajte si zasielať pravidelný prehľad tých najlepších receptov, článkov a zaujímavostí, ktoré na našej stránke nenájdete. Je to zadarmo a môžete sa kedykoľvek odhlásiť.

Používaním nášho webu súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby. Viac informácií

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close