Vegánska trikolóra

2015-04-11
Vegánska trikolóra
  • Počet porcií: 2
  • Čas prípravy: 10m
  • Čas varenia: 15m
  • Hotové za: 25m

Suroviny

  • 1 balenie sójových kociek
  • 1/2 póru
  • 1 pertžlen
  • 8 šampiňónov
  • 1 väčší strúčik cesnaku
  • 0,5 kg zemiakov
  • 3 PL oleja
  • 0,5 dcl vody
  • 1/2 ČL soľ
  • vegeta
  • 1 mrkva
  • 1/2 cibule

Postup prípravy

Krok 1

Ako prvé načistíme zemiaky a petržlen. Nakrájame na kocky, dáme do osolenej vody a uvaríme. Scedíme vodu, zemiaky s petržlenom pretlačíme. Pridáme 0,5 dcl vody a vymixujeme s mixérom. Kašu mixujeme asi 2 minúty, kým nemá krémovú konzistenciu.

Krok 2

Dáme zovrieť vodu a zalejeme ňou 1 balenie sójových kociek. Pridáme 1 PL vegety a necháme 5 minút odstáť. Keď kocky zmäknú, jemne z kociek vodu vytlačíme a scedíme.

Krok 3

Na panvici orestujeme nahrubo nakrájanú cibuľu, nakrájané šampiňóny a 1/2 póru. Restujeme asi 3 minúty, potom pridáme sójové kocky a 1 roztlačený cesnak. Restujeme 5-7 minút.

Krok 4

Na záver si nakrájame/nastrúhame mrkvu a podávame.

Priemerné hodnotenie receptu

(0 / 5)

0 5 0
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo tento recept

1 781

Podobne Recepty:
  • Zapekané bravčové mäso

    Zapekané bravčové mäso

  • Kurací perkelt

    Kurací perkelt

  • Grilovaná krkovička v marináde

    Grilovaná krkovička v marináde

  • Maďarský guláš s ryžou

    Mexický guláš s ryžou

  • Morčacie rezne na liptovský spôsob

    Morčacie rezne na liptovský spôsob

>> Pozrite si aj tieto stránky >>
RECEPTY NA VÁŠ E-MAIL
Nechajte si zasielať pravidelný prehľad tých najlepších receptov, článkov a zaujímavostí, ktoré na našej stránke nenájdete. Je to zadarmo a môžete sa kedykoľvek odhlásiť.

Používaním nášho webu súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby. Viac informácií

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close