Tajomstvo fary

2015-04-15
Tajomstvo fary
  • Počet porcií: 12
  • Čas prípravy: 30m
  • Čas varenia: 40m
  • Hotové za: 1:10 h

Suroviny

  • Korpus:
  • 120 g mletých vlašských orechov
  • 120 g práškového cukru
  • 1 lyžičku zrnkovej kávy
  • 6 vajec
  • Plnka:
  • 130 g mletých vlašských orechov
  • 1 kyslú smotanu
  • 100 g práškového cukru
  • 2 smotany na šľahanie
  • 2 balíčky stužovača šľahačky
  • Navrch:
  • mandle, ovocie...

Postup prípravy

Krok 1

Žĺtky vymiešame s cukrom. Pridáme pomleté orechy a kávu. Vmiešame sneh z bielkov. Cesto dáme do tortovej formy. Pečieme na 160 °C asi 40 minút.

Krok 2

Na plnku zmiešame pomleté orechy, kyslú smotanu a cukor. Zmes necháme postáť v chladničke.

Krok 3

Vychladnutú tortu rozpolíme, naplníme krémom a necháme stuhnúť. Pred podávaním ozdobíme.

Priemerné hodnotenie receptu

(5 / 5)

5 5 1
Ohodnoť tento recept

1 ľudí hodnotilo tento recept

2 179

Podobne Recepty:
  • Domáca knedľa

    Domáca knedľa

  • Kinder rezy

    Kinder rezy

  • Sviatočný cupcake

    Sviatočný cupcake

  • Domáci krémeš

    Domáci krémeš

  • Výborná hrnčeková bábovka

    Výborná hrnčeková bábovka

>> Pozrite si aj tieto stránky >>
RECEPTY NA VÁŠ E-MAIL
Nechajte si zasielať pravidelný prehľad tých najlepších receptov, článkov a zaujímavostí, ktoré na našej stránke nenájdete. Je to zadarmo a môžete sa kedykoľvek odhlásiť.

Používaním nášho webu súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby. Viac informácií

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close