Segedínsky guláš s knedľou

2015-03-10
Segedínsky guláš s knedľou
  • Počet porcií: 10
  • Čas prípravy: 15m
  • Čas varenia: 45m
  • Hotové za: 60m

Suroviny

  • 500 gramov bravčového mäsa
  • 200 g kyslej kapusty
  • knedľa
  • smotana na varenie
  • soľ
  • cibuľka

Postup prípravy

Krok 1

Nakrájame si cibuľu, osmažíme na oleji, pridáme mäso a krátko podusíme.

Krok 2

Podlejeme vodou a varíme mäso do polomäkka.

Krok 3

Pridáme kyslú kapustu, osolíme.

Krok 4

Keď je mäso mäkké pridáme smotanu na varenie, premiešame, povaríme a papáme.

Priemerné hodnotenie receptu

(5 / 5)

5 5 1
Ohodnoť tento recept

1 ľudí hodnotilo tento recept

2 365

Podobne Recepty:
  • Zapekané bravčové mäso

    Zapekané bravčové mäso

  • Kurací perkelt

    Kurací perkelt

  • Grilovaná krkovička v marináde

    Grilovaná krkovička v marináde

  • Maďarský guláš s ryžou

    Mexický guláš s ryžou

  • Morčacie rezne na liptovský spôsob

    Morčacie rezne na liptovský spôsob

>> Pozrite si aj tieto stránky >>
RECEPTY NA VÁŠ E-MAIL
Nechajte si zasielať pravidelný prehľad tých najlepších receptov, článkov a zaujímavostí, ktoré na našej stránke nenájdete. Je to zadarmo a môžete sa kedykoľvek odhlásiť.

Používaním nášho webu súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby. Viac informácií

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close