Ragú z mletého mäsa

2014-12-27
Ragú z mletého mäsa
  • Počet porcií: 8
  • Čas prípravy: 30m
  • Čas varenia: 10m
  • Hotové za: 40m

Suroviny

  • 400 g Mletého mäsa
  • 4 Stredne veľké cibule
  • 2 Jablká
  • 250 ml Vývaru
  • 100 g Smotany na šľahanie
  • 1 Žemľa
  • Petržlenová vňať
  • Mleté biele korenie
  • Mletá červená paprika
  • 3,5 PL Masla
  • Vegeta
  • Soľ

Postup prípravy

Krok 1

Žemľu namočíme do vody, vyžmýkame, pridáme mäso, vňať, papriku, korenie a soľ.

Krok 2

Dobre premiešame, vyformujeme malé guľky a na masle ich opečieme do hneda.

Krok 3

Cibuľu nakrájame na kolieska, jablká na malé kocky a pridáme ich k mäsovým guľkám a opekáme asi 5 minút.

Krok 4

Potom pridáme horúci vývar, smotanu, trochu vegety, korenie a dusíme ešte pár minút.

Krok 5

Podávame s kolienkami alebo špagetami.

Priemerné hodnotenie receptu

(0 / 5)

0 5 0
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo tento recept

1 889

Podobne Recepty:
  • Zapekané bravčové mäso

    Zapekané bravčové mäso

  • Kurací perkelt

    Kurací perkelt

  • Grilovaná krkovička v marináde

    Grilovaná krkovička v marináde

  • Maďarský guláš s ryžou

    Mexický guláš s ryžou

  • Morčacie rezne na liptovský spôsob

    Morčacie rezne na liptovský spôsob

>> Pozrite si aj tieto stránky >>
RECEPTY NA VÁŠ E-MAIL
Nechajte si zasielať pravidelný prehľad tých najlepších receptov, článkov a zaujímavostí, ktoré na našej stránke nenájdete. Je to zadarmo a môžete sa kedykoľvek odhlásiť.

Používaním nášho webu súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby. Viac informácií

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close