Pečené zemiaky s bryndzou a oškvarkami

2015-03-02
Pečené zemiaky s bryndzou a oškvarkami
  • Počet porcií: 8
  • Čas prípravy: 10m
  • Čas varenia: 30m
  • Hotové za: 40m

Suroviny

  • 4 veľké zemiaky
  • jedno balenie bryndze
  • pol kyslej smotany
  • slanina

Postup prípravy

Krok 1

Zemiaky umyjeme a v šupke ich dáme uvariť.

Krok 2

Keď sú uvarené, necháme vychladnúť, rozmiešame si bryndzu so smotanou a dáme smažiť slaninu.

Krok 3

Zemiaky rozkrojíme na dve polky, trochu stredu vydlabeme, dáme doň bryndzu a oškvarky znova trochu bryndze a na vrch zopár oškvarkov.

Krok 4

Dáme na plech a pečieme 10-15 minút.

Priemerné hodnotenie receptu

(5 / 5)

5 5 1
Ohodnoť tento recept

1 ľudí hodnotilo tento recept

2 279

Podobne Recepty:
  • Zapekané bravčové mäso

    Zapekané bravčové mäso

  • Kurací perkelt

    Kurací perkelt

  • Grilovaná krkovička v marináde

    Grilovaná krkovička v marináde

  • Maďarský guláš s ryžou

    Mexický guláš s ryžou

  • Morčacie rezne na liptovský spôsob

    Morčacie rezne na liptovský spôsob

>> Pozrite si aj tieto stránky >>
RECEPTY NA VÁŠ E-MAIL
Nechajte si zasielať pravidelný prehľad tých najlepších receptov, článkov a zaujímavostí, ktoré na našej stránke nenájdete. Je to zadarmo a môžete sa kedykoľvek odhlásiť.

Používaním nášho webu súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby. Viac informácií

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close