Parížske rožteky

2015-04-10
Parížske rožky
  • Počet porcií: 30
  • Čas prípravy: 60m
  • Čas varenia: 60m
  • Hotové za: 2:00 h

Suroviny

  • 200g pomletých orechov
  • 200g preosiateho práškového cukru
  • 4 bielka
  • Plnka:
  • 3 celé vajcia
  • 150g práškového cukru
  • 250g masla
  • 50g cukru a kakao

Postup prípravy

Krok 1

Suroviny zmiešame a necháme odstáť 24 hodín. BIELKA sa NEŠĽAHAJÚ! Na druhý deň striekame rožky na vymastený papier a pomaličky pečieme.

Krok 2

Vajcia s cukrom vymiešame nad parou. Maslo, cukor a kakao vymiešame a obe časti spojíme. Polejeme čokoládou.

Priemerné hodnotenie receptu

(5 / 5)

5 5 1
Ohodnoť tento recept

1 ľudí hodnotilo tento recept

2 618

Podobne Recepty:
  • Domáca knedľa

    Domáca knedľa

  • Kinder rezy

    Kinder rezy

  • Sviatočný cupcake

    Sviatočný cupcake

  • Domáci krémeš

    Domáci krémeš

  • Výborná hrnčeková bábovka

    Výborná hrnčeková bábovka

>> Pozrite si aj tieto stránky >>
RECEPTY NA VÁŠ E-MAIL
Nechajte si zasielať pravidelný prehľad tých najlepších receptov, článkov a zaujímavostí, ktoré na našej stránke nenájdete. Je to zadarmo a môžete sa kedykoľvek odhlásiť.

Používaním nášho webu súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby. Viac informácií

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close