Obrátená ananásová torta

2014-11-24
Obrátená ananásová torta
  • Počet porcií: 6
  • Čas prípravy: 15m
  • Čas varenia: 40m
  • Hotové za: 55m

Suroviny

  • Poleva:
  • 50g Masla
  • 50g Trstinového cukru
  • 7 Ananásových krúžkov z konzervy + šťava
  • Glazované čerešne
  • Cesto:
  • 100g Masla
  • 100g Práškového cukru
  • 100g Múky
  • 1 Prášok na pečenie
  • 1 Vanilkový cukor
  • 2 Vajcia

Postup prípravy

Krok 1

Zohrejeme rúru na 180°C. Na polevu zmiešame maslo a cukor do hladka. Nalejeme do formy na pečenie s priemerom 20 až 21 cm tak, aby sme vyplnili spodok a ešte štvrtinu z okrajov formy. Na vrch rozložíme ananásové krúžky a do ich stredu dáme čerešne.

Krok 2

Ingrediencie na cesto dáme do misky spolu s dvoma PL ananásovej šťavy a všetko rozšľaháme. Nalejeme do formy na ananásové krúžky a vyrovnáme cesto na hladko. Pečieme 35 minút. Necháme odstáť na 5 minút a potom obrátime tortu na tanier. Podávame teplé s kopčekom zmrzliny.

Priemerné hodnotenie receptu

(0 / 5)

0 5 0
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo tento recept

3 256

Podobne Recepty:
  • Domáca knedľa

    Domáca knedľa

  • Kinder rezy

    Kinder rezy

  • Sviatočný cupcake

    Sviatočný cupcake

  • Domáci krémeš

    Domáci krémeš

  • Výborná hrnčeková bábovka

    Výborná hrnčeková bábovka

>> Pozrite si aj tieto stránky >>
RECEPTY NA VÁŠ E-MAIL
Nechajte si zasielať pravidelný prehľad tých najlepších receptov, článkov a zaujímavostí, ktoré na našej stránke nenájdete. Je to zadarmo a môžete sa kedykoľvek odhlásiť.

Používaním nášho webu súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby. Viac informácií

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close