Neodolateľná orechová torta

2015-02-11
Neodolateľná orechová torta
  • Počet porcií: 15
  • Čas prípravy: 1:50 h
  • Čas varenia: 20m
  • Hotové za: 2:50 h

Suroviny

  • 6 vajec
  • 15 lyžíc vlažnej vody
  • 150 gramov mletých orechov
  • 1 lyžička mletej zrnkovej kávy
  • 300 gramov polohrubej múky
  • prášok do pečiva / sóda bikarbóna

Postup prípravy

Krok 1

Žĺtky vyšľaháme s cukrom, popri šľahaní prilievame vodu, mletú kávu, múku, prášok do pečiva a orechy.

Krok 2

Vyšľaháme sneh a jemne vmiešame do cesta.

Krok 3

Vymastíme plech, vysypeme podľa potreby strúhankou alebo múkou, dáme piecť na 180 stupňov na 25-30 minút, kontrolujeme priebežne.

Krok 4

Keď je cesto upečené necháme vychladnúť a urobíme si plnku. Ja robím z 3 vajec s 150 gramami cukru nad parou a pridám jedno maslo.

Krok 5

Navrstvíme podľa kreativity : cesto - džem - plnka - cesto - džem - plnka - cesto na vrch potrieme plnkou a ozdobíme podľa šikovnosti, dáme stuhnúť. Dobrú chuť!

Priemerné hodnotenie receptu

(5 / 5)

5 5 1
Ohodnoť tento recept

1 ľudí hodnotilo tento recept

3 042

Podobne Recepty:
  • Domáca knedľa

    Domáca knedľa

  • Kinder rezy

    Kinder rezy

  • Sviatočný cupcake

    Sviatočný cupcake

  • Domáci krémeš

    Domáci krémeš

  • Výborná hrnčeková bábovka

    Výborná hrnčeková bábovka

>> Pozrite si aj tieto stránky >>
RECEPTY NA VÁŠ E-MAIL
Nechajte si zasielať pravidelný prehľad tých najlepších receptov, článkov a zaujímavostí, ktoré na našej stránke nenájdete. Je to zadarmo a môžete sa kedykoľvek odhlásiť.

Používaním nášho webu súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby. Viac informácií

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close