Mrazení banánoví duchovia

2014-10-25
Mrazení banánoví duchovia
  • Počet porcií: 8
  • Čas prípravy: 10m
  • Hotové za: 4:10 h

Suroviny

  • 200 g bielej čokolády (tabuľky)
  • 4 zrelé banány
  • 85 g sušeného kokosu
  • Čokoládové cukríky (na ozdobenie)

Postup prípravy

Krok 1

V malej miske si rozpustíme čokoládu. Buď v mikrovlnnej rúre alebo na šporáku kde si dáme do hrnca vodu, do neho misku s čokoládou a necháme čokoládu rozpustiť. Kým sa čokoláda bude rozpúšťať môžeme sa pustiť k banánom.

Krok 2

Olúpeme banány, prekrojíme na polovicu a vtlačíme do prostriedku paličku na uchopenie do každého kusu. Rozotrieme si kokos do plytkej misky. Pripravíme si plech a dáme si naň papier na pečenie. Pred tým než začneme ukladať duchov na plech uistíme sa že sa zmestí do mrazničky.

Krok 3

Pomocou stierky na pečivo nanesieme čokoládu na polky banánu, prebytočné kvapky čokolády necháme odtiecť. Banány posypeme množstvom kokosu a položíme na pripravený plech. Teraz pridáme dve oči a ústa s čokoládových cukríkov. Ak si chceme spraviť obočie, s čokoládových cukríkov odrežeme malé hoblinky a poukladáme tesne vedľa seba. Necháme ich zamraziť 4 hodiny až jeden týždeň.

Priemerné hodnotenie receptu

(0 / 5)

0 5 0
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo tento recept

2 085

Podobne Recepty:
  • Domáca knedľa

    Domáca knedľa

  • Kinder rezy

    Kinder rezy

  • Sviatočný cupcake

    Sviatočný cupcake

  • Domáci krémeš

    Domáci krémeš

  • Výborná hrnčeková bábovka

    Výborná hrnčeková bábovka

>> Pozrite si aj tieto stránky >>
RECEPTY NA VÁŠ E-MAIL
Nechajte si zasielať pravidelný prehľad tých najlepších receptov, článkov a zaujímavostí, ktoré na našej stránke nenájdete. Je to zadarmo a môžete sa kedykoľvek odhlásiť.

Používaním nášho webu súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby. Viac informácií

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close