Morčací vývar

2015-05-23
Morčací vývar
  • Počet porcií: 15
  • Čas prípravy: 15m
  • Čas varenia: 60m
  • Hotové za: 1:15 h

Suroviny

  • morčacie krídlo
  • 3 mrkvy
  • petržlen
  • kaleráb
  • zelér
  • petržlenová vňať

Postup prípravy

Krok 1

Krídlo dáme variť do vody. Nakrájame si zeleninu na kúsky.

Krok 2

Keď je mäso mäkké, vyberieme ho a očistíme, pokrájame. Pridáme zeleninu a varíme. Ochutíme. Podávame s petržlenovou vňaťou alebo pažitkou.

Priemerné hodnotenie receptu

(0 / 5)

0 5 0
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo tento recept

2 095

Podobne Recepty:
  • Guláš z baraniny

    Guláš z baraniny

  • Paradajková polievka

    Paradajková polievka

  • Výborný hovädzí vývar

    Výborný hovädzí vývar

  • Vajíčková polievka

    Vajíčková polievka

  • Letná pohánková polievka

    Letná pohánková polievka

>> Pozrite si aj tieto stránky >>
RECEPTY NA VÁŠ E-MAIL
Nechajte si zasielať pravidelný prehľad tých najlepších receptov, článkov a zaujímavostí, ktoré na našej stránke nenájdete. Je to zadarmo a môžete sa kedykoľvek odhlásiť.

Používaním nášho webu súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby. Viac informácií

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close