Mexický guláš s ryžou

2015-05-01
Maďarský guláš s ryžou
  • Počet porcií: 10
  • Čas prípravy: 30m
  • Čas varenia: 1:20 h
  • Hotové za: 1:50 h

Suroviny

  • 500 g cibule
  • 500 g baraniny
  • 2 strúžky cesnaku
  • konzerva hrášku
  • rajčinový pretlak

Postup prípravy

Krok 1

Cibuľu nakrájame a dáme do hrnca do rozpáleného oleja, za občasného miešania smažíme. Pridáme na kocky nakrájané mäso a zaprášime múku a posypeme paprikou. Podlejeme vriacou vodou. Dusíme.

Krok 2

Po cca hodine pridáme prelisovaný pretlak, hrášok. Môžeme podávať. Na tanieri posypeme syrom.

Priemerné hodnotenie receptu

(3.7 / 5)

3.7 5 3
Ohodnoť tento recept

3 ľudí hodnotilo tento recept

2 469

Podobne Recepty:
  • Zapekané bravčové mäso

    Zapekané bravčové mäso

  • Kurací perkelt

    Kurací perkelt

  • Grilovaná krkovička v marináde

    Grilovaná krkovička v marináde

  • Morčacie rezne na liptovský spôsob

    Morčacie rezne na liptovský spôsob

  • Halušky s kyslou kapustou

    Halušky s kyslou kapustou

>> Pozrite si aj tieto stránky >>
RECEPTY NA VÁŠ E-MAIL
Nechajte si zasielať pravidelný prehľad tých najlepších receptov, článkov a zaujímavostí, ktoré na našej stránke nenájdete. Je to zadarmo a môžete sa kedykoľvek odhlásiť.

Používaním nášho webu súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby. Viac informácií

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close