Kuracie prsia so šunkou, syrom a broskyňou

2015-03-20
Kuracie prsia so šunkou, syrom a broskyňou
  • Počet porcií: 12
  • Čas prípravy: 15m
  • Čas varenia: 30m
  • Hotové za: 45m

Suroviny

  • 500 gramov kuracieho mäsa
  • 20 dk šunky
  • 20 dk syru - plátky
  • 1 kompót broskýň - polených
  • korenie, soľ, bazalka, olej

Postup prípravy

Krok 1

Mäso si nakrájame na plátky, jemne vyklepeme, osolíme a pokoreníme, posypeme bazalkou.

Krok 2

Na panvicu si dáme olej a mäso krátko osmažíme.

Krok 3

Na plech si dáme trochu oleja, poukladáme tam zľahka osmažené plátky mäsa dáme na ne plátok šunky a dáme piecť.

Krok 4

Keď je mäso mäkké dáme na šunku broskyňu a prekryjeme syrom a dáme na chvíľu zapiecť.

Krok 5

Uvaríme ryžu alebo hranolky a obed je hotový.

Priemerné hodnotenie receptu

(4.5 / 5)

4.5 5 2
Ohodnoť tento recept

2 ľudí hodnotilo tento recept

2 957

Podobne Recepty:
  • Zapekané bravčové mäso

    Zapekané bravčové mäso

  • Kurací perkelt

    Kurací perkelt

  • Grilovaná krkovička v marináde

    Grilovaná krkovička v marináde

  • Maďarský guláš s ryžou

    Mexický guláš s ryžou

  • Morčacie rezne na liptovský spôsob

    Morčacie rezne na liptovský spôsob

>> Pozrite si aj tieto stránky >>
RECEPTY NA VÁŠ E-MAIL
Nechajte si zasielať pravidelný prehľad tých najlepších receptov, článkov a zaujímavostí, ktoré na našej stránke nenájdete. Je to zadarmo a môžete sa kedykoľvek odhlásiť.

Používaním nášho webu súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby. Viac informácií

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close