Kurací perkelt

2015-05-26
Kurací perkelt
  • Počet porcií: 6
  • Čas prípravy: 15m
  • Čas varenia: 30m
  • Hotové za: 45m

Suroviny

  • 300 g kuracieho mäsa
  • 1 smotana na varenie
  • 1 cibuľka
  • trochu múky
  • soľ, korenie, paprika

Postup prípravy

Krok 1

Mäso nakrájame na kocky, cibuľu nadrobno. Osmažíme na panvici cibuľu, pridáme mäso, podlejeme vodou a dusíme.

Krok 2

Keď je mäso mäkké, pridáme smotanu a podľa potreby múku. Dochutíme.

Priemerné hodnotenie receptu

(0 / 5)

0 5 0
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo tento recept

1 474

Podobne Recepty:
  • Zapekané bravčové mäso

    Zapekané bravčové mäso

  • Grilovaná krkovička v marináde

    Grilovaná krkovička v marináde

  • Maďarský guláš s ryžou

    Mexický guláš s ryžou

  • Morčacie rezne na liptovský spôsob

    Morčacie rezne na liptovský spôsob

  • Halušky s kyslou kapustou

    Halušky s kyslou kapustou

>> Pozrite si aj tieto stránky >>
RECEPTY NA VÁŠ E-MAIL
Nechajte si zasielať pravidelný prehľad tých najlepších receptov, článkov a zaujímavostí, ktoré na našej stránke nenájdete. Je to zadarmo a môžete sa kedykoľvek odhlásiť.

Používaním nášho webu súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby. Viac informácií

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close