Jarný losos s mätou a zeleninou

2014-11-05
Jarný losos s mätou a zeleninou
  • Počet porcií: 4
  • Čas prípravy: 10m
  • Čas varenia: 10m
  • Hotové za: 20m

Suroviny

  • 750g Mladých zemiakov (nakrájané na hrubé plátky)
  • 750g Mrazený hrášok a fazuľa
  • 3 Lyžice olivového oleja
  • 1 Citrón (použijeme kôru aj šťavu)
  • Mäta
  • 4 Filety lososa

Postup prípravy

Krok 1

Uvaríme si zemiaky vo veľkom hrnci 4 minúty. Prihodíme k zemiakom fazuľu a hrach necháme zovrieť a varíme 3 minúty. Do mixéra dáme olivový olej, citrónovú kôru aj šťavu a mätu (kto nemá mixér môže nakrájať na jemno mätu, vytlačiť šťavu s citróna, nastrúhať kôru a zmiešať z olivovým olejom).

Krok 2

Vložíme lososa do zapekacej misy, zalejeme ho dresingom ktorý sme si spravili a zakryjeme. Dáme piecť do rúry na 4-5 minút kým sa losos neupečie. Na tanier dáme zeleninu a na zeleninu položíme rybu a z vypečeným dresingom polejeme rybu aj zeleninu.

Priemerné hodnotenie receptu

(5 / 5)

5 5 1
Ohodnoť tento recept

1 ľudí hodnotilo tento recept

2 214

Podobne Recepty:
  • Zapekané bravčové mäso

    Zapekané bravčové mäso

  • Kurací perkelt

    Kurací perkelt

  • Grilovaná krkovička v marináde

    Grilovaná krkovička v marináde

  • Maďarský guláš s ryžou

    Mexický guláš s ryžou

  • Morčacie rezne na liptovský spôsob

    Morčacie rezne na liptovský spôsob

>> Pozrite si aj tieto stránky >>
RECEPTY NA VÁŠ E-MAIL
Nechajte si zasielať pravidelný prehľad tých najlepších receptov, článkov a zaujímavostí, ktoré na našej stránke nenájdete. Je to zadarmo a môžete sa kedykoľvek odhlásiť.

Používaním nášho webu súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby. Viac informácií

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close