Hríbkový paprikáš
2015-03-22
- Počet porcií: 6
- Čas prípravy: 15m
- Čas varenia: 30m
- Hotové za: 45m
Suroviny
- 1 cibuľa
- 200-300 g čerstvých hríbkov ( šampiňónov )
- olej, korenie, soľ
- smotana na varenie
- cestoviny
Postup prípravy
Krok 1
Hríbky ošúpeme a nakrájame na plátky. Cibuľu takisto očistíme a nakrájame nadrobno.
Krok 2
Na oleji osmažíme cibuľku, pridáme šampiňóny a chvíľku podusíme potom podlejeme trochou vody, osolíme, okoreníme.
Krok 3
Varíme, keď sú hríbky mäkké pridáme smotanu na varenie a chvíľu necháme prevariť.
Krok 4
Uvaríme cestoviny a chutná večera alebo obed je hotová!