Hovädzie marinované v pive a BATATY hranolčeky

2015-02-23
Hovädzie marinované v pive a BATATY hranolčeky
  • Počet porcií: 4
  • Čas prípravy: 20m
  • Čas varenia: 35m
  • Hotové za: 60m

Suroviny

  • 750 g Hovädzie mäso
  • Pivo
  • Rasca
  • Čierne korenie, himalájska soľ
  • 2 ks Sladké zemiaky BATATY
  • Čínska kapusta
  • Cibuľa
  • Sušené brusnice
  • Tekvicové semienka
  • Jablčný ocot

Postup prípravy

Krok 1

Mäsko nakrájame na kocky a na noc (viac hodín) zalejeme silnejším pivom. Potom necháme stiecť a dusíme. Pridáme rascu, čierne korenie a soľ. Dusíme do zmäknutia.

Krok 2

Sladké zemiaky nakrájame na hranolčeky a smažíme pre najlepšiu chuť na prepustenom masle (ghee).

Krok 3

Namiesto solenia môžeme hranolčeky jemne poprášiť škoricou.

Krok 4

Kapustu a cibuľu nakrájame na drobno, pridáme brusnice a semienka. Jemne osolíme a pokvapkáme octom. Premiešame a necháme odstáť.

Priemerné hodnotenie receptu

(5 / 5)

5 5 1
Ohodnoť tento recept

1 ľudí hodnotilo tento recept

2 156

Podobne Recepty:
  • Zapekané bravčové mäso

    Zapekané bravčové mäso

  • Kurací perkelt

    Kurací perkelt

  • Grilovaná krkovička v marináde

    Grilovaná krkovička v marináde

  • Maďarský guláš s ryžou

    Mexický guláš s ryžou

  • Morčacie rezne na liptovský spôsob

    Morčacie rezne na liptovský spôsob

>> Pozrite si aj tieto stránky >>
RECEPTY NA VÁŠ E-MAIL
Nechajte si zasielať pravidelný prehľad tých najlepších receptov, článkov a zaujímavostí, ktoré na našej stránke nenájdete. Je to zadarmo a môžete sa kedykoľvek odhlásiť.

Používaním nášho webu súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby. Viac informácií

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close