Domáca ruská zmrzlina

2014-12-13
Domáca ruská zmrzlina
  • Počet porcií: 4
  • Čas prípravy: 10m
  • Hotové za: 30m

Suroviny

  • 3 vajíčka
  • 3 PL kryštálového cukru
  • 1/2 balíčka vanilkového cukru
  • 2 šľahačky
  • Tortové oblátky
  • Alobal

Postup prípravy

Krok 1

Celé vajcia s kryštálovým cukrom a vanilkovým cukrom vyšľaháme do husta a primiešame osobitne vyšľahané smotany.

Krok 2

Pripravený krém vložíme do chladničky a necháme dobre vychladnúť.

Krok 3

Na alobal položíme oblátku, rozotrieme na ňu studený krém, zakryjeme s druhou oblátkou a zabalíme do alobalu a dáme zmraziť.

Priemerné hodnotenie receptu

(4.3 / 5)

4.3 5 4
Ohodnoť tento recept

4 ľudí hodnotilo tento recept

2 473

Podobne Recepty:
  • Domáca knedľa

    Domáca knedľa

  • Kinder rezy

    Kinder rezy

  • Sviatočný cupcake

    Sviatočný cupcake

  • Domáci krémeš

    Domáci krémeš

  • Výborná hrnčeková bábovka

    Výborná hrnčeková bábovka

>> Pozrite si aj tieto stránky >>
RECEPTY NA VÁŠ E-MAIL
Nechajte si zasielať pravidelný prehľad tých najlepších receptov, článkov a zaujímavostí, ktoré na našej stránke nenájdete. Je to zadarmo a môžete sa kedykoľvek odhlásiť.

Používaním nášho webu súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby. Viac informácií

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close