Cícerová polievka na Marocký spôsob

2014-11-27
Cícerová polievka na Marocký spôsob
  • Počet porcií: 4
  • Čas prípravy: 5m
  • Čas varenia: 20m
  • Hotové za: 25m

Suroviny

  • 1 Lyžica olivového oleja
  • 1 Stredná cibuľa (nakrájaná)
  • 2 Koreňové zelery
  • 2 Lyžice celého kmína
  • 600ml Teplého zeleninového vývaru
  • 400g Nasekaných paradajok s cesnakom (možno kúpiť v obchode)
  • 400g Cícer v plechovke, opláchnutý
  • 100g Mrazenej fazule
  • Kôra a šťava s pol citróna
  • Koriander
  • Petržlen
  • Chleba

Postup prípravy

Krok 1

Rozohrejeme si vo veľkej panvici olej, pridáme cibuľku a zeler a jemne osmažíme za stáleho miešania asi 10 minút kým nezmäkne. Pridáme kmín a smažíme asi minútu.

Krok 2

Pridáme paradajky, cícer trošku soli a korenia, varíme 8 minút. Vložíme cícer a citrónovú šťavu, povaríme 2 minúty. Dochutíme a posypeme jemne citrónovou kôrou, koriandrom a petržlenom. Podávame s chlebom.

Priemerné hodnotenie receptu

(0 / 5)

0 5 0
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo tento recept

3 270

Podobne Recepty:
  • Guláš z baraniny

    Guláš z baraniny

  • Morčací vývar

    Morčací vývar

  • Paradajková polievka

    Paradajková polievka

  • Výborný hovädzí vývar

    Výborný hovädzí vývar

  • Vajíčková polievka

    Vajíčková polievka

>> Pozrite si aj tieto stránky >>
RECEPTY NA VÁŠ E-MAIL
Nechajte si zasielať pravidelný prehľad tých najlepších receptov, článkov a zaujímavostí, ktoré na našej stránke nenájdete. Je to zadarmo a môžete sa kedykoľvek odhlásiť.

Používaním nášho webu súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby. Viac informácií

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close