Cestoviny s vlašskými orechmi a pestom

2014-11-12
Cestoviny s vlašskými orechmi a pestom
  • Počet porcií: 4
  • Čas prípravy: 15m
  • Čas varenia: 15m
  • Hotové za: 30m

Suroviny

  • 400g Krátkych cestovín
  • 100g Vlašských orechov
  • 3 Opekané červené papriky (hrubo nakrájané)
  • 25g Parmezánu
  • 1 Malý strúčik cesnaku (hrubo nasekaný)
  • Zopár lístkov bazalky
  • 2 Lyžice extra panenského olivového oleja
  • 50g Mascarpone

Postup prípravy

Krok 1

Uvaríme cestoviny podľa návodu na obale. Medzi tým opečieme na suchej panvici vlašské orechy po dobe niekoľkých minút. Pridáme polovičku orechov do misky a ručným mixérom ich rozsekáme spolu s kúskami červenej papriky, parmezánom, cesnakom, bazalky, olejom a korením podľa chuti. Pridáme kvapku vody z cestovín ak je pesto príliš suché.

Krok 2

Vylejeme vodu z cestovín a nasledovné ich opláchneme, vylejeme všetku vodu a vrátime cestoviny naspäť do hrnca. Cestoviny postavíme na rúru na mierny oheň. Pridáme pesto, mascarpone, 3-4 vlažnej vody a budeme miešať kým sa mascarpone neroztopí. Rozdrvené vlašské orechy primiešame spolu z lístkami bazalky a s kúskami parmezánom a môžem podávať.

Priemerné hodnotenie receptu

(0 / 5)

0 5 0
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo tento recept

2 353

Podobne Recepty:
  • Zapekané bravčové mäso

    Zapekané bravčové mäso

  • Kurací perkelt

    Kurací perkelt

  • Zeleninový šalát s hermelínom

    Zeleninový šalát s hermelínom

  • Vyprážané karfiolové placky

    Vyprážané karfiolové placky

  • Hríbové rizoto z celozrnnej ryže

    Hríbové rizoto z celozrnnej ryže

>> Pozrite si aj tieto stránky >>
RECEPTY NA VÁŠ E-MAIL
Nechajte si zasielať pravidelný prehľad tých najlepších receptov, článkov a zaujímavostí, ktoré na našej stránke nenájdete. Je to zadarmo a môžete sa kedykoľvek odhlásiť.

Používaním nášho webu súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby. Viac informácií

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close