Červivé cestoviny z popolnice

2014-10-31
Červivé cestoviny z popolnice
  • Počet porcií: 12
  • Čas prípravy: 20m
  • Čas varenia: 15m
  • Hotové za: 35m

Suroviny

  • 400g cestoviny
  • 2 lyžice oleja
  • 2 červené papriky
  • 326g zaváranej kukurice – bez šťavy
  • 175g hrachu
  • 3 strúčiky cesnaku
  • 2 lyžice
  • 280g nakrájanej šunky
  • 1 lyžica sójovej omáčky
  • 220g čierne fazule v omáčke
  • 1 lyžica sezamového oleja

Postup prípravy

Krok 1

Uvaríme cestoviny podľa návodu na obale. Uvarenú cestovinu prepláchneme v studenej vode a potom to ešte raz zopakujeme.

Krok 2

Medzi tým ako sa bude chladiť cestovina rozohrejeme si olej na panvici, pridáme nakrájanú papriku, kukuricu, hrášok, rozdrvený cesnak, korenie a chvíľku restujeme. Pridáme šunku, sójovú omáčku, ¾ fazule s omáčkou a cestovinami, dobre premiešame a varíme 1-2 minúty. Primiešame sezamový olej a necháme uležať.

Krok 3

Rozohrejte zvyšné fazule v mikrovlnnej rúre. Vložte cestoviny do malej alebo veľkej misky, pokropte ich omáčkou a môžete podávať.

Priemerné hodnotenie receptu

(0 / 5)

0 5 0
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo tento recept

1 971

Podobne Recepty:
  • Zeleninový šalát s hermelínom

    Zeleninový šalát s hermelínom

  • Vyprážané karfiolové placky

    Vyprážané karfiolové placky

  • Hríbové rizoto z celozrnnej ryže

    Hríbové rizoto z celozrnnej ryže

  • Vyprážaný syr so zemiakmi a cibuľkou

    Vyprážaný syr so zemiakmi s cibuľkou

  • Vianočný zemiakový šalát

    Vianočný zemiakový šalát

>> Pozrite si aj tieto stránky >>
RECEPTY NA VÁŠ E-MAIL
Nechajte si zasielať pravidelný prehľad tých najlepších receptov, článkov a zaujímavostí, ktoré na našej stránke nenájdete. Je to zadarmo a môžete sa kedykoľvek odhlásiť.

Používaním nášho webu súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby. Viac informácií

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close