Bravčové mäso s hríbmi

2015-03-03
Bravčové mäso s hríbmi
  • Počet porcií: 4
  • Čas prípravy: 15m
  • Čas varenia: 45m
  • Hotové za: 60m

Suroviny

  • 300 gramov bravčového mäsa
  • cibuľa
  • hrsť hríbov
  • soľ, olej, korenie
  • múka

Postup prípravy

Krok 1

Cibuľu pokrájanú na kúsky osmažíme na oleji, pridáme mäso a podusíme.

Krok 2

Podlejeme vodou pridáme soľ korenie (červenú papriku) a po chvíľke pridáme hríby a necháme variť.

Krok 3

Keď je mäso uvarené pridáme 2-3 lyžičky múky na zahustenie a konzumujeme.

Priemerné hodnotenie receptu

(5 / 5)

5 5 1
Ohodnoť tento recept

1 ľudí hodnotilo tento recept

1 943

Podobne Recepty:
  • Zapekané bravčové mäso

    Zapekané bravčové mäso

  • Kurací perkelt

    Kurací perkelt

  • Grilovaná krkovička v marináde

    Grilovaná krkovička v marináde

  • Maďarský guláš s ryžou

    Mexický guláš s ryžou

  • Morčacie rezne na liptovský spôsob

    Morčacie rezne na liptovský spôsob

>> Pozrite si aj tieto stránky >>
RECEPTY NA VÁŠ E-MAIL
Nechajte si zasielať pravidelný prehľad tých najlepších receptov, článkov a zaujímavostí, ktoré na našej stránke nenájdete. Je to zadarmo a môžete sa kedykoľvek odhlásiť.

Používaním nášho webu súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby. Viac informácií

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close