Boloňské špagety

2015-03-04
Boloňské špagety
  • Počet porcií: 6
  • Čas prípravy: 10m
  • Čas varenia: 30m
  • Hotové za: 40m

Suroviny

  • 1 cibuľa
  • 400 g mletého mäsa
  • rajčinový pretlak - plechovka
  • 2-3 strúžky cesnaku
  • soľ, korenie, bazalka
  • špagety a mozzarela alebo iný tvrdý sy

Postup prípravy

Krok 1

Na panvicu dáme olej, pridáme pokrájanú cibuľku a mäso.

Krok 2

Po chvíli podlejeme troškou vody.

Krok 3

Pridáme prelisovaný cesnak, soľ, korenie, bazalku a dusíme cca 10-15 minút. Následne pridáme paradajkový pretlak.

Krok 4

Špagety dáme variť do osolenej vody s troškou oleja a odcedíme.

Krok 5

Nastrúhame si syr a zmiešame všetko dokopy :)

Priemerné hodnotenie receptu

(0 / 5)

0 5 0
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo tento recept

1 808

Podobne Recepty:
  • Zapekané bravčové mäso

    Zapekané bravčové mäso

  • Kurací perkelt

    Kurací perkelt

  • Grilovaná krkovička v marináde

    Grilovaná krkovička v marináde

  • Maďarský guláš s ryžou

    Mexický guláš s ryžou

  • Morčacie rezne na liptovský spôsob

    Morčacie rezne na liptovský spôsob

>> Pozrite si aj tieto stránky >>
RECEPTY NA VÁŠ E-MAIL
Nechajte si zasielať pravidelný prehľad tých najlepších receptov, článkov a zaujímavostí, ktoré na našej stránke nenájdete. Je to zadarmo a môžete sa kedykoľvek odhlásiť.

Používaním nášho webu súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby. Viac informácií

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close